ΓΑΜΟΣ 11

Τι είναι απαραίτητο να προσέξουν οι μελλόνυμφοι, στο διάστημα της γνωριμίας, για να μην θρηνούν αργότερα την αποτυχία; Ελαττώματα όπως το  ψέμμα, μυστικά, μεγάλος εγωισμός, απιστία, πάθη που γίνονται σοβαρά προβλήματα στο γάμο και τον δυναμιτίζουν.

ΓΑΜΟΣ 10

Γνωριμία πριν από το γάμο. Είναι αναγκαία και πόσο χρονικό διάστημα καλύπτει; Στο διάστημα γνωριμίας γίνεται η πνευματική προσέγγιση, ανταλλαγή απόψεων και η επιδίωξη κοινών στόχων και ονείρων. 

Αγρυπνία και διετές Μνημόσυνο π. Χριστοφόρου

Ακούστε την Ιερά Αγρυπνία κατά την διάρκεια της οποίας θα τελεσθεί το διετές μνημόσυνο του μακαριστού ιερομονάχου π. Χριστοφόρου. Ακούστε Ζωντανά Σύντομα θα είναι διαθέσιμο το ηχητικό της Αγρυπνίας.Ψάλλουν οι Πατέρες της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Σπαρμού Ολύμπου. Ακούστε την Ιερά Αγρυπνία κατά την διάρκεια της οποίας τελέσθηκε το διετές μνημόσυνο του μακαριστού ιερομονάχου π. Χριστοφόρου.

ΓΑΜΟΣ 09

Γιατί σήμερα οι άνθρωποι δεν έρχονται σε γάμου κοινωνία ή αργούν να πάρουν την απόφαση αυτή; Είναι δέσμευση και ζυγός ο γάμος;  Θα ζήσουμε πρώτα τη ζωή μας και μετά το σκεφτούμε; Ή είναι άλλοι οι στόχοι μας;

ΓΑΜΟΣ 08

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να γίνει ο γάμος μεταξύ δύο ανθρώπων που αγαπιούνται, με στόχο την ευτυχία τους και την επιτυχία; Υπάρχουν κωλύματα στον θρησκευτικό γάμο; Η ηλικία, η διαφορά του θρησκεύματος, ο συγγενικός δεσμός, μπορούν να γίνουν απαγορευτικά στο γάμο; 

ΓΑΜΟΣ 07

Με ποιες εικόνες θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το Μυστήριο του Γάμου, ώστε να το κατανοήσουμε καλύτερα;

ΓΑΜΟΣ 06

Με την παρουσία Του και μόνο ο Χριστός ευλογεί το γάμο της Κανά και γενικά το Μυστήριο αυτό. Και ο απόστολος Παύλος αναφέρεται στο γάμο, όπου βλέπουμε το μεγαλείο του Μυστηρίου και τις πνευματικές του διαστάσεις.